Saturday, 13 June 2015

Program YES Shaklee : Peluang Graduan Menganggur Jadi Usahawan dan Jutawan


Korang tengah stress cari kerja tapi masih tak dapat..? Dah lama bergelar graduan tapi masih lagi menganggur.?  Haa..kalau jawapannya ya, korang cuma perlu cakap YES!

Sebab apa..? Sebab korang dah jumpa solusi kepada masalah yang dihadapi tu. Lepas ni korang dah boleh senyum..dah boleh bagitau mak ayah yang korang dah ada kerja.  Dah boleh jawab dengan bangga yang syarikat SHAKLEE dah tawarkan peluang istimewa untuk korang di bawah Program YES. Nak tau lebih lanjut pasal Program YES Shaklee yang beri peluang kepada graduan menganggur untuk jadi usahawan dan jutawan? Jom baca lebih lanjut pasal program ni.


Peluang graduan menganggur jadi usahawan dan jutawan


Apakah YES?
#YES adalah singkatan bagi Young Entrepreneur System yang dianjurkan oleh Shaklee, sebuah syarikat MLM yang telah berada lebih 60 tahun di pasaran. (Okay, mesti korang lega ye tak..? Tak perlu nak risau sebab syarikat ni memang dah established kan..hehe). 

#Ianya adalah  satu program keusahawanan yang memberi peluang untuk mereka yang berminat untuk menjadi usahawan dan membina empayar perniagaan sendiri.  Memang sangat sesuai bagi sesiapa yang  sedang mencari pekerjaan ataupun ingin menjana pendapatan tambahan. (Sebenarnya bukan graduan menganggur je, sape-sape pun boleh join program ni..kalau korang minat nak jadi usahawan tu memang satu BONUS)

Siapa yang boleh sertai YES?
Individu lelaki atau perempuan yang berumur 18 tahun ke atas.  (Kiranya sape-sape dah abis SPM tapi takde peluang nak sambung study pun boleh terus join program ni..nak jadi usahawan tak semestinya kena ada scroll degree semua tu..yang penting minat dan kesungguhan). 


Apa kelebihan sertai YES?
 Macam-macam yang korang akan dapat.  Antaranya :

#Modal permulaan cuma serendah RM69

#Perniagaan yang bersifat mobile dan fleksibel (tak perlu premis dan boleh buat bila-bila masa..syok kan..?)

#Dapat macam-macam bonus. i.e Matching Bonus dan Rank Up Bonus (kena penuhi syarat tertentu)

#Dapat FREE Vitalea bernilai RM94 apabila beli mana-mana produk. (Untungnye la..dulu2 takde pun tau)

# Boleh beli 4 pakej produk Shaklee paling laris di pasaran dengan harga bebas GST iaitu pakej Prenatal,

#Berpeluang untuk dapat wang tunai RM10,000 dan trofi jika berjaya capai rank tertinggi Master
  Coordinator dalam tempoh 13 bulan program ni berlangsung.  (Wow..memang USAHAWAN yang
  JUTAWAN la korang..)


Macam mana nak join YES?
Cuma daftar sebagai ahli dan buat pembelian mana-mana produk Shaklee, automatik dah jadi ahli YES.  Sangat mudah kan!



Peluang Graduan Menganggur Jadi Usahawan dan Jutawan
  
Apabila dah jadi ahli, korang boleh join pelbagai kursus dan latihan yang syarikat dah sediakan untuk mantapkan lagi kemahiran sebagai usahawan Shaklee.  So tak perlu risau ye.  Lagipun ramai mentor dan leader hebat yang akan sentiasa memberi bimbingan .  InsyaAllah korang takkan dibiarkan terkontang kanting sorang-sorang.

Okay, sekarang dah tau serba sedikit tentang program YES ni kan..so korang dah sedia nak menjadi usahawan dan jutawan bersama program YES Shaklee? Jom, jangan tunggu lagi.  Hubungi saya di talian seperti di bawah kalau korang ada sebarang pertanyaan.  Nak terus jadi ahli? Lagi bagus, sebab memang confirm korang akan dapat Vitalea FREE.  :)


**********************************************************************************
Untuk order/sebarang pertanyaan / menjana pendapatan bersama SHAKLEE :
Call/SMS/Whatsapp ~0197725460 (FAIZAH)
Email : kfs189@yahoo.com
FB Page : Adra Vitashoppe




 COD : PUNCAK ALAM, PUNCAK PERDANA, SAUJANA UTAMA, MERU

COD : TG MALIM/SLIM RIVER (Weekdays Only)


2 comments:

  1. info yang bermanfaat dari blog ni. memang best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis..insyaAllah kena lebih rajin share lg lps ni :)

      Delete